Het is zover! De voorverkoop van de CAL2017 is van start gegaan. Vanaf nu zijn de kits te bestellen in onze webshop. De eerste kits worden begin februari verzonden.
Designer Kirsten Ballering van de blog Haak Maar Raak heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.
De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL te kunnen volgen.
Natuurlijk verkopen we de kant-en-klare kits. Er zijn 3 kleurthema's beschikbaar: Regenboog, Pastel & Juweel

 

De sjaal wordt uiteindelijk zo'n 180 tot 190 cm lang en ongeveer 36 cm breed. De daadwerkelijke afmetingen zijn afhankelijk van hoe strak men haakt. Kirsten adviseert een 4,5 mm haaknaald te gebruiken, maar ook de keuze van de maat van de haaknaald kan per persoon verschillend zijn

Aanbieding

Catania Mountain Print 210 € 3,60 € 2,40

Gastenboek

  • 11-09-2017 - Heerlijke winkel Bijna kind aan huis...  lees meer
  • 28-07-2017 - Hallo ik ben op fb een wit vest tegen gekomen...  lees meer
  • 02-06-2017 - hallo heeft u voor mij een tuniche haaknaald nr 6...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 Hobbykamer de Blauwe Vlinder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel