Algemene Voorwaarden Haak en Breiweekend 2019

Algemene voorwaarden

1. Algemene bepalingen 

1.1 Het haakweekend  wordt georganiseerd door Hobbykamer de blauwe vlinder en Wolplezier.nl en wordt gehouden op: Groepskampeerterrein De Banken Dasselaarweg 3896 LT Zeewolde. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 0321322566 of via info@deblauwevlinder.nl.

1.2 Op deze voorwaarden is de Nederlandse wetgeving bij uitsluiting van toepassing. Bij eventuele geschillen is de rechter te Den Haag bevoegd, in voorkomende gevallen kunnen zaken bij de kantonrechter van dit arrondissement voorgebracht worden. 

1.3 Onder deelnemer verstaan wij de mensen die een toegangskaart kopen voor het Haak en Breiweekend op 17, 18 en 19 mei 2019.

2. Inschrijving 

2.1 Inschrijving voor deelname is alleen mogelijk via de webwinkel en bij persoonlijke inschrijving in de winkel te Dronten.

2.2 Na betaling wordt je naam op de toegangslijst gezet.

2.3 Met inschrijving geeft de deelnemer aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.4 Als je in het bezit bent van een dagticket op zaterdag, kun je vanaf 9.30 uur het terrein op om 21.00 uur dien je het terrein weer te verlaten.

3. Annuleringsvoorwaarden 

3.1 Deelnemers: Eenmaal betaalde toegangsbewijzen kunnen niet worden geretourneerd. Wel staat het de deelnemer vrij om het toegangsbewijs aan een ander te geven of te verkopen. De deelnemer laat in dat geval de organisatie van het weekend weten wie er in de  plaats komt.

3.2 Als het weekend door weersomstandigheden of op last van derden gestaakt dient te worden, verleent de organisatie geen restitutie; wel wordt er naar mogelijkheden gezocht om het weekend op een later te bepalen tijdstip door te laten gaan.

3.3 Het weekend zal alleen doorgaan als er minimaal 40 deelnemers zich hebben ingeschreven voor het Haak- en breiweekend.

4. Aansprakelijkheid 

4.1 Deelname aan het weekend geschiedt voor eigen rekening en risico. Dit geldt voor alle aanwezigen op het festival, te weten medewerkers, vrijwilligers, deelnemers of toeleverende partijen.

4.2 De organisatie is niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal door derden.

4.3 De deelnemer is aansprakelijk voor eventuele door hem/haar veroorzaakte beschadiging aan tenten/caravans/campers en apparatuur.

5. Auteursrecht en eigendomsrecht publicaties 

5.1 Publicaties in het weekend zijn uitsluitend bestemd voor deelnemers en medewerkers .De deelnemers zijn gehouden het auteursrecht c.q. copyright te respecteren dat betrekking heeft op het weekend en de patronen. Dit recht houdt onder meer in dat niets van het werk gekopieerd en/of aan derden ter beschikking mag worden gesteld, zonder voorafgaande toestemming.

6. Privacy 

6.1 Persoonlijke gegevens van de deelnemers worden door de organisatie niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan in verband met het weekend.

6.2 Tijdens het weekend worden foto`s gemaakt, die voor publicaties kunnen worden gebruikt.

7. Veiligheid 

7.1 Bij alle activiteiten tijdens het weekend staat de veiligheid en respect voor de omgeving voorop. Aanwijzingen van de organisatie en  medewerkers dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Iedere deelnemer wordt tevens geacht zelf de nodige waakzaamheid en veiligheid in acht te nemen.

7.2 De organisatie behoudt zich het recht voor deelnemers van het festival te verwijderen indien zij zich niet aan de huisregels houden.

7.3 Als een deelnemer situaties signaleert die tot onveiligheid kunnen leiden, dient zij deze te melden aan de organisatie.

7.4 Deelnemers die bijzondere medische omstandigheden of zich aan een dieet moeten houden, dienen dit  2 weken voorafgaand aan het festival te melden bij de organisatie.

7.5 De organisatie zorgt voor een calamiteitenplan dat bij medewerkers bekend is.

7.6 Gebruik, bezit en het verhandelen van drugs is niet toegestaan.

8. Gebruik materialen

8.1 Bij alle workshops levert de organisatie materiaal om onder begeleiding van een van de medewerksters een project af te ronden. De medewerkster van de workshop verstrekt de materialen, zelf pakken is niet toegestaan.

8.2 Het onderling doorgeven cq foto’s maken van patronen is niet toegestaan

8.3 Bij het deelnemen aan “haken en breien voor Gambia” blijven de gemaakte lapjes/projecten van de organisatie.

8.4 Je dient zelf haak en breinaalden mee te nemen evenals schaartje ,naald, etc etc.

8.5 We vragen je wel om zelf een stoel en tafeltje mee te nemen.

Aanbieding

Gastenboek

  • 25-04-2018 - superblij met jullie gezellige en mooie winkel, waar je altijd...  lees meer
  • 11-03-2018 - Op de handwerkbeurs een bol olifant (glans perle garen) gekocht...  lees meer
  • 18-02-2018 - Hallo, ik zag bij een vriendin dat jullie een rugzak...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2019 Wolplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel