ALGEMENE VOORWAARDEN

Leveringsvoorwaarden

Door deze bestelling geeft u te kennen dat u met de onderstaande voorwaarden akkoord gaat.

Als u artikelen ontvangt die u niet besteld hebt, dan dient u ons (www.wolplezier.nl) hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

Vooruitbetaling:

U betaalt het totaalbedrag via vooruitbetaling op ons rekeningnummer NL91 RABO 0310407729 tnv Hobbykamer De Blauwe Vlinder. De bestelling wordt z.s.m. na ontvangst van het totaalbedrag verstuurd.

Levertijd:

Wij streven er na om, nadat de betaling is ontvangen het pakketje binnen 3 werkdagen te versturen.

Alles wordt via TNT verstuurd (de enveloppen ook). Raakt een envelop zoek, dan kunnen wij hiervoor geen verantwoording dragen. In overleg kan het pakket met verzekering verstuurd worden. De kosten worden dan wel doorberekend.

Natuurlijk mag het pakketje/poststuk ook worden afgehaald, laat u dit dan even weten aan onze winkel, via telefoonnummer 0321-322566.

Alle materialen kunnen binnen 14 dagen geruild worden. De verzendkosten zijn dan wel voor eigen rekening. De materialen mogen niet gebruikt zijn en de originele verpakking moet meegeleverd worden. Een retourzending dient wel in overleg te gaan. Dus dit graag van tevoren even melden, voordat u het pakket terug stuurt.

Wij staan geregistreerd onder kvk nummer 65924851 onder de naam stelling Hobbykamer de Blauwe Vlinder B.V.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 02-05-2020 - Heerlijke winkel met enorm veel keuze, nu nog meer, en.......  lees meer
  • 15-04-2020 - Wat fijn dat jullie in deze moeilijke tijd toch open...  lees meer
  • 06-04-2020 - Wat ben ik toch blij in deze tijd dat ik...  lees meer
Plaats een bericht
© 2006 - 2020 Wolplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel